Properties Homestay

Properties-Homestay-04.jpg

   Properties Homestay, Balik Pulau terletak di Balik Pulau, 14 km dari Queensbay Mall, 14 km dari Kek Lok Si, dan 14 km dari Penang Hill. Harta ini menawarkan akses ke balkoni, tempat letak kenderaan peribadi percuma dan WiFi percuma.

   Rumah percutian berpenyaman udara terdiri daripada 1 bilik tidur berasingan, 2 bilik mandi, dan ruang tempat duduk. TV berskrin rata dengan saluran satelit disediakan.

   Farm Butterfly Butterfly terletak 14 km dari rumah bercuti, manakala Tropical Spice Garden terletak sejauh 14 km. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, 19 km dari Properties Homestay, Balik Pulau. Harga dari RM400 - RM2050.

Properties-Homestay-01.JPG
Properties-Homestay-16.jpg
Properties-Homestay-05.jpg
Properties-Homestay-11.jpg
Properties-Homestay-12.jpg
Properties-Homestay-13.jpg

   Tropikal Natura Lodge by D Imperio Homestay Penang merupakan sebuah tempat penginapan dengan kemudahan barbeku dan taman yang terletak di Balik Pulau, 22 km dari Queensbay Mall. Ia ini berada 22 km dari Kek Lok Si.

   Tempat penginapan yang berhawa dingin ini dilengkapi dengan ruang duduk, dapur dengan microwave, serta TV satelit skrin rata.

   Ia juga menawarkan teres. Sekiranya anda ingin menerokai kawasan sekitar, anda boleh berbasikal dan membuat aktiviti kembara berjalan kaki di kawasan sekitar.

   Bukit Bendera berjarak 22 km dari Tropikal Natura Lodge by D Imperio Homestay Penang. Lapangan terbang yang terdekat ialah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, 27 km dari tempat penginapan ini. Harga dari RM500 - RM700.

Tropikal Natura Lodge by D Imperio Homestay Penang

8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
2.jpg
1.jpg
4.jpg
3.jpg

Greenville Homestay

   Greenville Homestay menawarkan penginapan dengan taman dan patio, sekitar 17 km dari Kek Lok Si. Ia menampilkan pemandangan taman. Penginapan yang berhawa dingin ini terletak 17 km dari Pusat Beli-belah Queensbay. Tetamu boleh mendapatkan manfaat dari Wifi percuma dan kemudahan parking peribadi yang disediakan di lokasi.

   Homestay ini mempunyai 4 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang serba lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta 3 bilik mandi dengan bidet. Untuk kemudahan tambahan, tempat penginapan ini boleh menyediakan tuala dan linen katil dengan bayaran tambahan.

   Homestay ini menawarkan teres. Kedua-dua perkhidmatan sewa basikal dan kereta disediakan di Greenville Homestay.

Bukit Bendera dan Taman Rama-rama Pulau Pinang terletak sejauh 17 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, 23 km dari Greenville Homestay. Harga RM500.

8.jpg
1.jpg
2.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
3.jpg
4.jpg

   Balik Pulau DIY Homestay terletak di Balik Pulau, dalam jarak 13 km dari Pusat Beli-belah Queensbay. Ia menawarkan penginapan dengan basikal percuma, WiFi percuma, dapur berkongsi, dan lounge berkongsi. Dengan kemudahan parking peribadi percuma, tempat penginapan ini berjarak 13 km dari Kek Lok Si dan 13 km dari Bukit Bendera.

   Homestay ini mempunyai 4 bilik tidur dan 2 bilik mandi dengan pengering rambut dan peralatan mandian percuma.

   Perkhidmatan sewaan basikal dan kereta disediakan di homestay ini. Aktiviti berbasikal pula boleh dinikmati di kawasan berdekatan.

Taman Rama-rama Pulau Pinang dan Taman Herba Tropika masing-masing terletak 13 km dari Balik Pulau DIY Homestay. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, yang berjarak 19 km dari penginapan ini. Tempat penginapan ini menawarkan perkhidmatan shuttle lapangan terbang berbayar. Harga dari RM500.

Balik Pulau DIY Homestay 

1.jpg
2.jpg
8.jpg
3.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg

   JSW HoMESTAY BALIK PULAU, PENANG ISLAND menampilkan pemandangan taman, serta menyediakan penginapan dengan balkoni dan cerek, sekitar 9 km dari Bukit Bendera. Terdapat restoran di lokasi. Parking peribadi percuma dan Wifi percuma disediakan.

   Rumah percutian yang berhawa dingin ini terdiri daripada 4 bilik tidur, dapur dengan ruang makan, dan 3 bilik mandi dengan bidet. TV skrin rata dan pemain DVD turut disediakan.

   Rumah percutian ini menawarkan teres. Perkhidmatan sewa kereta boleh didapati di JSW HoMESTAY BALIK PULAU, PENANG.

   Tempat penginapan ini adalah sejauh 13 km dari Pusat Beli-belah Queensbay dan Kek Lok Si. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, 18 km dari JSW HoMESTAY BALIK PULAU, PENANG ISLAND. Harga dari RM130 - RM250.

 WiJDAN GUeST HoUSE

1.jpg
2.jpg
Bilik Bajet Double.jpg
Bilik Deluxe Queen.jpg
Bilik Deluxe Double dengan Balkoni.jpg
Bilik Deluxe Double dengan Balkoni 2.jpg
3.jpg